"Hvorfor er du stadig single?". Det ultimativt latterlige spørgsmål, som singler alt for ofte får. Er du træt af at smile overbærende og sige "Fordi jeg ikke har mødt den rette" / "Fordi mit hjerte lige har været knust" / "Det ved jeg heller ikke" - så har vi samlet en række svar til fri afbenyttelse!
Her har vi samlet 7 citater, som alle har til formål, at give dig hår på brystet til at turde date. (Der er lidt flere end syv, men nu hedder siden 7 gode råd, såeee...)
På Speeddating snakker du med mellem 12 og 20 singler af modsatte køn. Du taler med hver enkelt potentielle date i 5 minutter. Hver gang værtinden ringer med klokken skal du tale med en ny. Helt op til 20 ansigter. 20 dates. Det er mange samtaler at holde styr på, på en aften. Er du lidt nervøs er her 7 gode råd!
Vi tror på, at det giver mest mening at fiske i fiskefyldt farvand. Vi er overbeviste om, at du er din egen lykkes smed. Især er vi sikre på, at man får det samme resultat, som man plejer, ved at gøre som man plejer. For 10 år siden fik vi den geniale ide at sætte skæbnen lidt i system ved at invitere alle de skønneste singler, som vi kendte til middag - altså hjemme hos hinanden på kryds af tværs. Har er et par gode råd, inden du melder dig til
Er du den skeptiske type? Tror du ikke på karma og alt det pis? Er du træt at ævl? Så snup vores dårlige råd i stedet. Vi fralægger os ethvert ansvar, men vi vil rigtig gerne høre hvordan det gik?
Runningdinner.dk har arrangeret single events i mere end 10 år. Vi har været i tæt dialog med tusindevis af singler, vi har svaret på gigabytes af mails, og vi har efterhånden vokset en god næse for, hvad der skal til for at øge chancerne for at finde kærligheden. Læs vores 7 gode råd om vejen til kærligheden, her: