Running Dinner

Event:
Running Dinner
Adresse:
Running Dinner, Afholdes i private hjem, 1352 København K
Dato:
Lørdag, august 21, 2021 - 18:00
Aldersgruppe:
30-42 år
Pris:
250,00 DKK
Pladser - MÆND:
Ingen ledige pladser
Pladser- KVINDER :
Ingen ledige pladser
Tilmeldingsfrist:
Torsdag, august 19, 2021 - 16:00
 

COVID-19 info

Vores lille virksomhed Running Dinner er meget hårdt ramt efter over et års Corona-krise.

Vi vil nu forsøge, at rejse os ved det høje træ, vi faldt fra. Hjælp os gerne med at skaffe flere deltagere ved, at sprede budskabet blandt familie, venner og kollegaer. Endvidere håber vi på jeres forståelse for, at vi har hævet prisen på at deltage til kr. 250.

Sidst men ikke mindst er vi dybt afhængige af, at I melder jer som værter! Så hjælpe os med at få flere deltagere med, ved at melde jer som værter.

Det er vores håb at det kan lykkedes os, at gennemføre de kommende Running Dinner og få lidt indtjening ind, så vi kan overleve.

På forhånd tak for jeres forståelse, støtte og hjælp.

Alle vores singler bør være ansvarlige og møde op med et gyldigt coronapas!

Et gyldigt coronapas dokumentere, at du enten har negativ COVID-19-test (PCR eller antigentest), der er taget inden for de seneste 72 timer, at du er tidligere smittet, at du er færdig vaccineret eller at du har fået dit første vaccinestik, der nu gælder som coronapas 14 dage efter at det er modtaget.

Running Dinner hjælper skæbnen lidt på vej

Vi tror på, at det giver mest mening at fiske i fiskefyldt farvand. Vi er overbeviste om, at du er din egen lykkes smed. Især er vi sikre på, at man får det samme resultat, som man plejer, ved at gøre som man plejer. Vi er ved, at det ærligste møde mellem to mennesker sker med øjenkontakt. Det eneste du skal, er at vove pelsen en enkelt lørdag aften og turde risikere en forelskelse. Hvad er egentlig det værste, der kan ske? At du misser endnu en genudsendelse i TV?

Information inden din tilmelding!

Husk, at du skal være logget ind på din profil for at kunne gennemføre din tilmelding! Er der ikke flere ledige pladser, så meld dig endelig på ventelisten! Det gør du ved at fortsætte din tilmelding, selvom der udsolgt. Vi åbner løbende op for flere pladser!

Planlægning af par og ruter sker tidligst torsdag eftermiddag inden arrangementet!

Running Dinner er et KÆMPE puslespil! For at sikre at det store puslespil kan gå op, er det vigtigt at rigtig mange vælger ’at huse’ en ret. Hele konceptet er at I spiser hos hinanden, så I skal være villige til at åbne jeres hjem for andre. Enkelte vil bo for langt væk og kan ikke huse. Men er der ikke nok der kan huse, kan vi ikke få det store puslespil til at gå op!

Aldersgrupperne er kun vejledende! Det er tilladt at tilmelde sig den aldersgruppe, hvor man føler sig bedst tilpas. Derfor er tilmelding til en bestemt aldersgruppe ingen garanti for, at man ikke møder mennesker, der falder udenfor aldersgruppen. Ligeledes vil I opleve at Running Dinner oftest deler en aldersgruppe op i to eller lægger to aldersgrupper sammen, når vi planlægger ruterne. Således bliver 4 aldersgrupper ofte til 2 eller 3 aldersgrupper. Naturligvis altid med stort hensyn til jeres alder og oprindelige ønske om aldersgruppe.

Sådan foregår Running Dinner

De deltagende singler sættes af Running Dinner sammen i par. Hvert par er ansvarlig for at tilberede enten en forret, en hovedret eller en dessert. Hver ret spises i en ny lejlighed og du og din partner/rejsefælle møder 3 nye par ved hver ret. Alle spiser altså i 3 forskellige hjem på en aften; forret, hovedret og dessert. Der er 2 par der hjælpes om det store måltid, som er hovedretten. På den måde laver alle mad en gang, er på besøg, og får maden serveret to gange.

Din partner

Deltagerne bliver sammensat i par. Skulle du og din partner være et supermatch, er det selvfølgelig FANTASTISK, men for ikke at lægge helt vildt pres på situationen, så anbefaler vi, at du ser din partner som en rejsefælle for en aften...!

Hvordan

Forud for middagene skal hvert enkelt par aftale, hvordan de skal tilberede det måltid som de er ansvarlige for. Hvorvidt I vil mødes, handle ind og tilberede maden sammen eller om det er den ene af jer der gør det, må I selv aftale. Hvilket måltid I skal stå for, hvem der er din rejsefælle og hvor I ellers skal spise, får I alt sammen information om sidst på eftermiddagen torsdagen før, når I modtager den store spændende informationsmail. Den indeholder al kontaktinfo til de andre deltagere samt rute- og tidsplaner.

Middagene forløber således

Kl. 18.00 Forret - Kl. 20.00 Hovedret - Kl. 22.00 Dessert

Hver ret varer typisk 1,5 time, så har man lige tid til at nå frem til næste "destination" i tide! Typisk med taxa eller på cykel alt efter humør og økonomi! Det er helt op til jer selv.

Økonomi

Dit tilmeldingsgebyr dækker al koordinering og kommunikation omkring date og ruter. I betaler hver især selv udgifter til transport og det måltid I vælger at servere for jeres gæster. Alle medbringer altid selv drikkevarer til samtlige måltider.

Efter middagene

Natklubber og barer holder stadig lukket. Alle serveringsteder skal lukke kl. 23 og derfor slutter Running Dinner efter desserten.  Der vil altså ikke være et sted, hvor man kan  mødes efter Running Dinner, så aftal evt. selv at mødes privat.

Skal du med?

Meld du dig bare til. Det er faktisk ikke så farligt, og alle de andre er også lidt spændte på det hele. Vi lover en uforglemmelig og sjov aften. Og hvem ved? Måske er det dit første møde med din eneste ene!

Rigtig god fornøjelse!

Kærlig hilsen

Team Running Dinner

OBS! Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at skrive til os på info@runningdinner.dk

Relaterede events

Genveje

Primære faneblade