Vi søger

Mange år senere. Ja, det er nu mere end 13 år siden, vi afholdte den første Running Dinner. Helt præcist den 16. august år 2002. Mere end 100.000 singler har været med til vores events på de 13 år. Det har mundet ud i mange fantastiske (og et par afsindige) historier.

Vi vil så gerne høre de historier, at vi har overvejet at indoperere en chip i alle de deltagende singler. Med den kunne vi meget bedre holde styr på, hvor mange forelskelsker, hvor meget kærlighed, hvor mange one-night-stands, hvor meget kaos, hvor mange lussinger, hvor mange sms'er, og hvor mange børn det efterhånden er mundet ud i. Det med chippen må man så ikke i Danmark! Så i stedet prøver vi at LOKKE jer frem. SÅ altså - blev du forelsket via Runningdinner.dk? Kender du nogen, som mødte hinanden via Runnigdinner.dk? Har du en anden fantastisk eller morsom Runningdinner.dk historie i ærmet? Så vil vi afsindigt gerne høre den!

Vi vil meget gerne dele de mange lykkelige historier. Til inspiration for bangebuksene - alle dem som gerne vil date, men ikke helt tør. De trænger til at høre de gode historier. Har du lyst til at dele din historie, så skriv til os på info@runningdinner.dk

 

På forhånd tak! 

Kærlig hilsen

Team Running Dinner

 

Genveje

Primære faneblade

Kommende events