Running Dinner Points

Starbucks gør det. Bageren gør det. Vi gør det. Lokker dig til at samle "stempler".

Vi forsøger at lokke dig retur med udsigten til en god rabat. Hver gang du melder dig til en event på Runningdinner.dk, modtager du på den efterfølgende bekræftelsesside på din tilmelding et "share" link. Hvis du klikker her, deler du med din Facebookvenner, at du har meldt dig til en event på Runningdinner.dk. Det vil vi gerne have, at du gør! Fordi vi håber, at det lokker singler fra din venneliste forbi Runningdinner.dk.

Den eneste forudsætning for dette virker for dig er - og her skal du spidse ører - at din profil på vores site er oprettet igennem "Facebook Connect" knappen. Det er den du ser oppe til højre i den grå linie.

Det er en billig måde for os at nå mange mennesker på. Vi sparer markedsføringsomkostninger. Det holder vores priser nede. Det er ærlig snak, og det kan vi godt lide. Men du skal selvfølgelig belønnes for din indsats!

Hver gang du "Deler" en af dine tilmeldinger på din Facebook profil, får du 30 point. 1 point = 1 kr. De penge du optjener, kan du bruge til at købe nye events på sitet. Du kan ikke få dine point udbetalt som penge. Du kan ikke betale delvist kontant og delvist med point. Når du omsætter dine point til events, svarer det til, at ca. hver 6. event er gratis i priskategorien Running Dinner / Speeddating. Andre events kan koste flere eller færre point afhængig af pris.

Bemærk at du IKKE kan overddrage dine point til dine venner/veninder.

Vi håber, at det giver mening? Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en email til info@runningdinner.dk

 

Genveje

Primære faneblade

Kommende events