Speeddating

Event:
Speed Dating
Adresse:
Natcaféen, Gothersgade 13, 1123 København K
Dato:
Onsdag, august 29, 2018 - 20:00
Aldersgruppe:
42-55 år
Pris:
195,00 DKK
Pladser - MÆND:
Ingen ledige pladser
Pladser- KVINDER :
Ingen ledige pladser
Tilmeldingsfrist:
Onsdag, august 29, 2018 - 14:00
 

På Speeddating samler vi 20-40 skønne, sjove, spændende singler i samme aldersgruppe, der alle har et ønske om at finde kærligheden

Det lyder måske overvældende! Du tænker måske at du kommer til at føle dig som en hest, der skal handles på et dyreskue. Den skepsis kan du godt droppe! Vi har lavet Speeddating i mere end 13 år og hver gang mange singler møder op med et åbent sind og har lyst til at lære nye mennesker at kende, så opstår der helt naturligt nye relationer, venskaber og forelskelser.

Måske er du på vej på en date allerede dagen efter Speeddating

De singler du møder til Speeddating er i nøjagtig samme situation som dig! De vil også gerne date en potentiel kæreste. Ved at tilmelde dig Speeddating sætter du handling bag dit ønske om at møde kærligheden og krydser dit spor med singler i din egen situation. Det er sådan du optimerer sandsynligheden for, at du møder den eneste ene.

Antal deltagere

Speeddating gennemføres ved min. 10 og max. 20 tilmeldte af hvert køn - altså mellem 20 og 40 deltagere i alt. Vi styrer hele tiden antal af deltagere og at der er lige mange af hver køn. Vi tager dog forbehold for, at der kan komme afbud i sidste øjeblik.

Mødetid

Kom gerne 10 min før. Vores vært/værtinde tager godt imod jer og passer på jer aftenen igennem.

Hvordan fungerer Speeddating?

På Speeddating taler du med mellem 10 og 20 singler af modsatte køn. Kvinderne finder en plads ved et bord og her bliver de siddende aftenen igennem. Det er nemlig mændene der roterer mellem kvinderne hvert 5. minut indtil alle har talt med alle. Omkring halvvejs holder vi en pause på 10 min.

Har du match?

Når du har været på Speeddating, har du mulighed for at bruge ’Match Making’ funktionen! Efter Speeddating skal du logge ind på din profil. I højre side går du ind på ’Mine arrangementer’, som er en oversigt over alle de arrangementer du har tilmeldt dig. Gå nu ind på det Speeddating arrangement, som du netop har været til, ved at trykke ’View Registration’. I højre side finder du ’Match Making’. Når du går ind på ’Match Making’ og scroller lidt ned på siden, kan du se alle de mænd/kvinder som du fik mødt. Du kan nu markere de personer, som du gerne vil tale med igen. Det er helt ufarligt, for de andre kan ikke se hvem eller hvor mange du markerer. KUN hvis en af dem du har markeret også markerer dig, opstår der et ’Match’! Så modtager I begge en e-mail med hinandens kontakt informationer. Så kan I flirte videre i længere tid end de 5 minutter I fik på Speeddating.

Husk deadline for Match Making

Har du været til Speeddating onsdag, skal du have angivet dine matches, senest efterfølgende fredag inden kl. 12. 

Relaterede events

Ingen events fundet.

Genveje

Primære faneblade