Running Dinner

Event:
Running Dinner
Adresse:
KittyKlub (Park), Østerbrogade, 2100 København
Dato:
Lørdag, november 24, 2012 - 18:00
Aldersgruppe:
34-46 år
Pris:
275,00 DKK
Yderligere info:
Du finder indgangen til KittyKlub ved at gå ind i gården til højre for Park Cafe.
Pladser - MÆND:
Ingen ledige pladser
Pladser- KVINDER :
Ingen ledige pladser
Tilmeldingsfrist:
Lørdag, november 24, 2012 - 17:30
 

Running Dinner hjælper skæbnen lidt på vej.

Vi tror på, at det giver mest mening at fiske i fiskefyldt farvand. Vi er overbeviste om, at du er din egen lykkes smed. Især er vi sikre på, at man får det samme resultat, som man plejer, ved at gøre som man plejer. 

For 10 år siden fik vi den geniale ide at sætte skæbnen lidt i system ved at invitere alle de skønneste singler, som vi kendte til middag - altså hjemme hos hinanden på kryds af tværs. Ideen var så genial, at konceptet hurtigt voksede sig stort. Tusindevis af kæreste-par har fundet sammen via vores koncept. Vil du være med? 

Vi tror på, at det ærligste møde mellem to mennesker sker med øjenkontakt. Det eneste du skal, er at vove pelsen en enkelt lørdag aften og turde risikere en forelskelse. Hvad er egentlig det værste, der kan ske? At du misser endnu en genudsendelse i TV?

Selve aftenen:

De deltagende singler sættes af Running Dinner sammen i "par". Et "par" betyder, at i er rejsefæller for en aften. Hvert par er ansvarlig for at tilberede enten en forret, en hovedret eller en dessert. Hver ret spises i en ny lejlighed, hvor du og din partner/rejsefælle mødes med 3 nye par. Alle spiser altså i 3 forskellige hjem på en aften. Forret kl 18. Hovedret kl. 20. Dessert kl 22. 2 par hjælpes om det store måltid, som er hovedretten. På den måde laver alle mad en gang, er på besøg, og får maden serveret to gange. 

Din date:

Deltagerne bliver sammensat i par under hensyntagen til alder, højde og interesser så godt det nu lader sig gøre. Skulle du og din date være et supermatch, er det selvfølgelig FANTASTISK, men for ikke at lægge helt vildt pres på situationen, så anbefaler vi, at du ser din date som en rejsefælle for en aften...! 

Hvordan:

Forud for middagene skal hvert enkelt par mødes, handle ind og tilberede det måltid, som de er ansvarlige for. Hvilket måltid det er, hvem din date er, og hvor i ellers skal spise, får i alt sammen information om torsdagen før, når i modtager den store spændende informationsmail. Den indeholder al kontaktinfo til de andre deltagere samt rute- og tidsplaner. 

Middagene forløber således:

Kl. 18.00 Forret - Kl. 20.00 Hovedret - Kl. 22.00 Dessert

Hver ret varer typisk 1,5 time, så har man lige tid til at nå frem til næste "destination" i tide! Typisk med taxa eller på cykel alt efter humør og økonomi! Det er helt op til jer selv.

Økonomi:

Dit tilmeldinggebyr dækker al koordinering og kommunikation omkring date og ruter. I betaler hver især selv udgifter til transport og det måltid I vælger at servere for jeres gæster. Alle medbringer altid selv drikkevarer til samtlige måltider.

Afterparty:

Prisen inkluderer adgang til vores store afterparty. Afterparty starter Kl 23.30, hvor dørene åbnes. Her vil der være mulighed for at danse og flirte med dem, man ikke mødte til middagen, og det vil være muligt at gense alle dem, som man hyggede sig med i løbet af aftenen. Det er muligt at melde sig til afterparty, hvis man ikke kunne deltage i middagene. Men det er klart sjovest at være med hele aftenen, og opleve den sjove fælleskabsfølelse som Running Dinner skaber. Bemærk at seneste mulighed for at få adgang til afterparty er kl. 00.45. Herefter lukker dørene for indgang.

Skal du med?

Meld du dig bare til. Det er faktisk ikke så farligt, og alle de andre er også lidt spændte på det hele. Vi lover en uforglemmelig og sjov aften. Og måske endda dit første møde med din eneste ene!

Relaterede events

Genveje

Primære faneblade