Festmiddag

Event:
Fest Middag
Adresse:
Nyhavnskroen, Nyhavn 47, 1051 København K
Dato:
Lørdag, august 18, 2018 - 19:30
Aldersgruppe:
38-48 år
Pris:
645,00 DKK
Pladser - MÆND:
Ingen ledige pladser
Pladser- KVINDER :
Ingen ledige pladser
Tilmeldingsfrist:
Torsdag, august 16, 2018 - 11:00
 

Festmiddag

Måske bor du for langt væk til at være vært ved Running Dinner. Måske orker du ikke at skifte adresse mellem hver ret. Måske har du ikke lyst til at blive partner med én, som du ikke har mødt før. Så er vores festmiddage lige noget for dig!

En skøn lørdag aften i selskab med mellem 16-24 festglade singler (lige mange mænd og kvinder), hvor I spiser en dejlig middag sammen! Det eneste du skal gøre er, at iføre dig dit bedste humør og mest flirtende smil.

Du kan komme alene eller du kan tage af sted med en ven/ veninde. Alle kommer for at lære dig at kende og stemningen er altid høj ved vores festmiddage.

I placeres ved borde ved siden af hinanden. Lad kvinderne sidde på den ene side og mændene på den anden side af bordene. Mændene bytter bord efter forret, igen efter hovedret og endelig efter dessert. Således får flest muligt talt med hinanden! Hjælp hinanden med at huske mændene på, at de skal flytte bord.

Festmiddagen afholdes:

Nyhavnskroen

Nyhavn 47

1051 København K

Prisen for arrangementet er kr. 645 og inkluderer:

Velkomstdrink

REJESALAT

Tigerrejer og rejer, avocado, grønne asparges, dild og citron

FISKEFRIKADELLER

Med små ovnbagte kartofler, sauteret spinat og smørsauce

CHOKOLADEMOUSSE

Med frugtsalat

Kaffe

1 gl. vin pr. ret (hvidvin, rødvin og dessertvin). Øvrige drikkevarer er for egen regning.

Arrangementet gennemføres ved min. 8 tilmeldte af hver køn. Vi bestræber os altid på at have lige mange tilmeldte af hver køn, men tager forbehold for at der kan komme aflysninger umiddelbart inden arrangementet.

Efter middagen følges I til Natcaféen, Gothersgade 13, 1123 København K, hvor I kan sludre i baren, vrikke lidt til musikken og flirte igennem med gode drinks i hånden. I oplyser blot at I kommer fra Running Dinner, så står jeres navn på gæstelisten.

Vi ønsker jer en festlig aften!

Relaterede events

Ingen events fundet.

Genveje

Primære faneblade