7 gode råd inden Speeddating

På Speeddating snakker du med mellem 12 og 20 singler af modsatte køn. Du taler med hver enkelt potentielle date i 5 minutter. Hver gang værtinden ringer med klokken skal du tale med en ny. Helt op til 20 ansigter. 20 dates. Det er mange samtaler at holde styr på, på en aften. Er du lidt nervøs er her 7 gode råd!

 

 

 

1. Tag notater. De fleste som ikke har været til speeddating før, tror at man huske hver enkelt person man har talt med. Det kan du IKKE. Med mindre du er Rainman vil det begynde at flyde sammen for dig. Tag notater aftenen igennem. Du vil elske dine notater når du skal til at taste din match. Husk at skrive navne ud for dine notater, det er navnene du skal bruge til at taste dine match

2. Vær tydelig. Alle dem som du taler med, vil i løbet af aftenen også have svært ved at skelne alle dem de har talt med fra hinanden. Med mindre du har gjort dig særligt bemærket. Det kan du gøre med dit tøj, med en kommentar, med en historie. 

3. Lyt. Du skal selvfølgelig fortælle hvem du er. Men husk at du også skal lytte. Spørg interesseret ind til det der er vigtigt for dig. Vær imødekommende. Måske er du nervøs, genert, måske er ham/hende du taler med genert og nervøs. I skal være søde ved hinanden...

4. Forbered dig inden. Tænk over hvad det er vigtigt for dig at fortælle. Tænk over hvad der er vigtigt for dig at få svar på. Forbered en sjov historie, som fortæller lidt om hvem du er.

5. Lad din "Tjekliste" blive derhjemme. Husk at du får det samme resultat som du plejer, hvis du gør som du plejer. Det kan jo også være at du får et match som munder ud i et godt venskab. Jo flere spor du lægger, jo nemmere er det for din eneste ene, at krydse dit spor.

6. Du vil blive træt af at blive afbrudt. Til speeddating, bliver det i løbet af aftenen mere og mere frustrerende, at blive afbrudt. Man kan nå meget på 5 minutter, men lige som samtalen er igang, ringer værtinden med klokken. Hvis I bliver frustreret er det et godt tegn, det betyder at samtalen ikke er slut, men at den kun lige er gået i gang. Sæt et kryds og håb på et match. Så kan i fortsætte samtalen i jeres tempo

7. Sæt hellere et kryds for meget end et kryds for lidt. Hvis du er i tvivl så sæt et kryds. I tilfælde at match behøver i jo ikke hoppe ud på den helt store date. Lad være med at lukke et muligt venskab ved at være karrig med matchene. Husk at du selv skal logge på og sætte din matchkryds. Har du været på Speeddating onsdag skal du have angivet dine mathes senest efterfølgende fredag inden kl. 12. Har du været på Speeddating lørdag skal du have angivet dine mathes senest efterfølgende mandag inden kl. 12. Opstår der et match, vil begge parter modtage en email med kontakt info. 

 

God fornøjelse til Speeddating på Runningdinner.dk

 

 

Genveje

Primære faneblade

Kommende events