7 gode råd inden Running Dinner

Vi tror på, at det giver mest mening at fiske i fiskefyldt farvand. Vi er overbeviste om, at du er din egen lykkes smed. Især er vi sikre på, at man får det samme resultat, som man plejer, ved at gøre som man plejer. For 10 år siden fik vi den geniale ide at sætte skæbnen lidt i system ved at invitere alle de skønneste singler, som vi kendte til middag - altså hjemme hos hinanden på kryds af tværs. Har er et par gode råd, inden du melder dig til

 

1. Du bliver torsdagen inden matchet med en date. Du og din date skal ALTID lave mad. Alle laver mad, enten forret, hovedret eller dessert. To par hjælpes om hovedretten, da det er det mest krævende måltid. Lad være med at kamme over i noget præstationshalløj med maden. Lav noget mad du føler dig "hjemme i". Hold for øje at maden skal kunne passe sig selv, hvis du skal lave hovedret eller dessert. Du er jo selv ude at spise hos nogle andre og du kommer hjem lige inden maden skal være klar til at blive stillet på bordet.

2. Vi håber og kæmper for og ber til, at der er god kemi mellem din date og dig. Det ypperste er når vi matcher direkte til forlovelse. Men lad nu være med at lægge unødigt pres på situationen. Se din date som en rejsefælle for en aften. En du kan følges med, sludre med og en du skal løse en praktisk opgave sammen med. Vær åben overfor at der er mange måder at gøre tingene på. Vær tolerant og åben. 

3. Vær TYDELIG når du forventningsafstemmer med din date. Både når i aftaler hvad i ønsker at servere. Også når i taler om hvor mange penge, i hver især vil kaste efter råvarer, hvor meget tid du har til forberedelserne og hvordan du forestiller dig transporten mellem de 3 måltider. Din date kan ikke gætte hverken din økonomiske situation eller din evner ved et komfur. Stik en finger i jorden hvis du er en haj i et køkken. Stik en finger i jorden hvis du er økonomisk stærk. Der skal være plads til alle.

4. Hjælp hinanden. Det er god stil at give et nap med så alle hjem bliver efterladt pænt. Selvfølgelig er det vært/inden som sætter standarden. Men tag ud af bordet, tilbyd at skylle af. Running Dinner konceptet bliver båret af, at i bliver lukket ind i hinandens hjem. Det er vigtigt at have en smule ydmyghed for dem som åbenhjertigt inviterer dig indenfor. Er du en af dem som slet ikke skal huse, så køb et par værtindegaver, en lille blomst, en lille pakke chokolade, som tak for deres gæstfrihed. Hvis du er vært/inde, så bed om hjælp. Udstik retningslinjerne fra starten af, hvor man må ryge, om man skal tage skoene af etc.  Det er trygt for alle.. 

5. Husk aftenen igennem at alle er i samme båd. De fleste er lidt generte og spændte. Alle har meldt sig til fordi de oprigtigt interesserer sig for andre mennesker, alle ønsker at lære hinanden bedre at kende, dels i jagten på den eneste ene, men også for at få en god aften. Nyd maden. Nyd vinen. Nyd selskabet.

6. Husk at alle selv medbringer drikkevarer aftenen igennem. Om du og din date er til øl eller vin eller fanta, det bestemmer i selv. Det er ikke værternes ansvar at servere drikkevarer. Skål med hinanden. Komplimenter hinanden. Bidrag til den gode stemning. Husk altid, at i kan sætte de perfekte rammer, men DU er indholdet. Sammen med din date og dem i spiser sammen med, har i selv ansvaret for at gøre aftenen sjov og festlig.

7. Lad være med at blive hængende ved desserten. Flyt hele selskabet hen til festen, så i allesammen kan feste sammen. Dørene til afterparty lukker kl 00.45, fordi vi ønsker at samle alle igen. Til festen møder du alle dem du hyggede dig med til forretten og hovedretten, men du vil også møde en masse andre som du ikke fik muligheden for at spise sammen med, i denne omgang. 

 

Rigtig god fornøjelse til Running Dinner.

 

Genveje

Primære faneblade

Kommende events